Loterij Schinnen Hoofdprijzen tot €15 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Vriendenloterij en het Miljoenenspel is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Schinnen? Wil je de verloting met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Schinnen een lot bestellen kunt? Hier ontdek je een schema met alle hedendaagse geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken op zaken als hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoofdprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij o.a. de Ako, Primera, Bruna of Jumbo. Vergelijk à la minute de meest gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Schinnen?

In Schinnen vinden we uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een grote verloting van de gemeentelijke sportclub of van lokale ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij bekende loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en tevens krasloten. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor bekijk je de winkansen, jackpot en prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Het Nederlandse Rode Kruis of Nationaal Museum van Wereldculturen. In de lijst hieronder vind je een opsomming van de meest populaire loterijen in Schinnen met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en krasloten zijn erg bekend. Alleen, er zijn hier ook mooie lokale loterijen in Schinnen. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de regionale muziekvereniging plus de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals voetbalkaarten. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Bunne.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Onderschat ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Schinnen zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Check hierna waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Schinnen

Het mooie aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Schinnen. In deze provincie Limburg zijn meerdere jackpots van €575000 gevallen! Een kanjer is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met mindere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met geldprijzen van €20.000.000,00. Wellicht ben je de fortuinlijke prijswinnaar in Schinnen?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is erg handig. Alleen, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Schinnen kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de pompstations. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen zo’n staatslot kopen in Schinnen? Vind in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij Lettele.

loterijen-schinnen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Schinnen

De bedragen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Speel mee met de oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in april 2020 van wel €500000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Schinnen

Door aanschaf van straatje, 1/5 staatslot, boulevard, heel lotwin jij mogelijk gigantische droomprijzen. Bijvoorbeeld €18000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 selecteer je 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat complex? Indien je incidenteel een lot koopt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Schinnen. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan meestal ook online via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen!