Loterij Schore Jackpots oplopend tot €90.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Staatsloterij en het Miljoenenspel kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Schore? Wil je een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Schore een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl bekijk je een schema met alle huidige spellen. Het vergelijken op zaken als kans om te winnen, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Het snelste kun je online loten kopen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Primera, Bruna, Ako en Albert Heijn. Ontdek simpel & snel de toonaangevende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Schore?

In en rondom Schore kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de gemeentelijke sportclub of van lokale ondernemers. Daarnaast kun je ook deelnemen aan gangbare loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen bekijk je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Cordaid of Natuurmonumenten. In de lijst hieronder vind jij een beter beeld van veelbesproken loterijen in Schore met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij zijn je vast niet onbekend. Evengoed, je kunt hier ook een gokje wagen in een lucratieve lokale loterijen in Schore. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de plaatselijke muziekvereniging plus lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals voetbalkaarten. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Cadzand.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Schore zijn er meer dan je denkt. Wordt jij net zo rijk? Detecteer op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Schore

Uniek aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Schore. In de regio Zeeland zijn meerdere jackpots van €50000 voorgekomen! Een miljoen kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met jackpots van €19.500.000,00. Wellicht wordt jij wel de unieke prijswinnaar in Schore?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Kapelle kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel staatsloten kopen in Schore? Zoek in de plattegrond hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Lierderholthuis.

loterijen-schore

postcodeloterij logo

Postcode loterij Schore

De jackpots van de postcode loterij zijn super. Win de grote miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 tot wel €500000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Schore

Dankzij een boulevard, 1/5 staatslot, half lot, heel lotpak jij misschien wel fikse jackpots van wel €16000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor niet meer dan 2 euro speel je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat moeizaam? Indien je zo nu en dan eens een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Schore. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of via zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd het eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Meedoen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen helpen!