Loterij Schraard Loterijen met prijzen tot €20.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en Lucky Day is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Schraard? Wil je het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Schraard loten kunt kopen? Hier vind je een schema met alle actuele loterijen. Het vergelijken op basis van prijs van een lot, hoofdprijs, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij de plaatselijke Bruna, Ako, Primera en Albert Heijn. Bekijk simpel & snel de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Schraard?

In de regio Schraard kun je deelnemen aan een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een verloting van de plaatselijke muziekvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk kan je ook meespelen met nationale loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor check je jouw winkans, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Zoals Landschapsbeheer Nederland of Nederlands Fotomuseum. In het schema check je een vergelijking van betrouwbare loterijen in Schraard met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of krasloten klinken bekend in de oren. Echter, je kunt hier ook een gokje wagen in een mooie lokale loterijen in Schraard. Denk aan een verloting van een de plaatselijke sportclub en tevens lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook auto’s. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Capelle aan den IJssel.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Schraard komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Schraard

Uniek aan een gokspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Schraard. In de provincie Friesland zijn diverse jackpots van €875000 voorgevallen! Zo’n enorme prijs is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, het draait niet alleen om geluk: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met minder winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met prijzen van €19.000.000,00. Wellicht ben jij straks de nieuwe prijswinnaar in Schraard?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in het overzicht beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is super. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Súdwest-Fryslân kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen jouw staatslot kopen in Schraard? Open in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Lierop.

loterijen-schraard

postcodeloterij logo

Postcode loterij Schraard

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot april 2020 oplopend tot €300000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Schraard

Door aanschaf van straatje, boulevard, half lot, heel lotmaak je kans op behoorlijke jackpots. Bijvoorbeeld €5000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 speel je 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? Zodra jij incidenteel een lot koopt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Schraard. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of via een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk middels het opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de beste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen helpen!