Loterij Sexbierum Prijzen winnen tot wel €50.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Lotto of de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Sexbierum? Zoek jij het spel met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Sexbierum een lot kopen kan? Hieronder check je een schema met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door te kijken naar aantal trekkingen, lotprijs, winkans, het goede doel. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of supermarkt. Bekijk onmiddellijk alle loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Sexbierum?

In Sexbierum zijn er een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een verloting van de plaatselijke muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij nationale loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en tevens Lucky Day. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij bekijk je de winkans, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Fonds Slachtofferhulp of Stichting DOEN. In de bijgaande tabel achterhaal jij een overzicht met erkende loterijen in Sexbierum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto of de bankgiroloterij kent bijna iedereen wel. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan leuke lokale loterijen in Sexbierum. Denk aan een verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalclub of de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als smartphones. Een leuke extra: door mee te doen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Clinge.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Denk aan een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Sexbierum zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Bekijk op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Sexbierum

Het leuke aan een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Sexbierum. In de regio Friesland is al eens de jackpot van €175000 opgeëist! Een straatprijs is voor iedereen weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €20.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de volgende prijswinnaar in Sexbierum?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De kansspelen in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Alleen, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Franekeradeel kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Je krijgt dan een papieren lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu jouw staatslot kopen in Sexbierum? Vind in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Lijnden.

loterijen-sexbierum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Sexbierum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Win de grote postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Sexbierum

Met bijv. een half lot, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotwin jij mogelijk serieuze prijzen. Denk aan €14000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro kies jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? Als je een los lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Sexbierum. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd het eenmalig lot bestellen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en goede doelen!