Loterij Sint Geertruid Jackpots oplopend tot €45 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto en Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Sint Geertruid? Meedoen met het spel met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Sint Geertruid een lot kan bestellen? Op onze website check je een schema met alle hedendaagse spellen. Vergelijkingen kun je maken op zaken als kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Bruna, Primera of een andere sigarenwinkel. Ontdek onmiddellijk de erkende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Sint Geertruid?

In en rondom Sint Geertruid vinden we uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en ook de Lotto. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen doorzoek je de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan Mama Cash of Singer Laren. In het schema ontdek jij een vergelijking van de meest populaire loterijen in Sint Geertruid met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Echter, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Sint Geertruid. Dit kan zijn een clubactie van de actieve muziekvereniging en tevens lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals weekendjes weg. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Dalen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En wat te denken van de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Sint Geertruid zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Vind hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Sint Geertruid

De grap van een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Sint Geertruid. In de provincie Limburg is al eens de jackpot van €725000 geclaimed! De hoofdprijs kan zomaar bij jou vallen! Geluk is een belangrijke factor. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met lagere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kijk verder dan de grote loterijen met geldprijzen van €18.500.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Sint Geertruid?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen in de tabel hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Desondanks, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de buurt van Eijsden-Margraten koopt men loten bij Bruna, Ako, Primera of gewoon de sigarenwinkel . Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Sint Geertruid? Doorzoek in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Loenen.

loterijen-sint-geertruid

postcodeloterij logo

Postcode loterij Sint Geertruid

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo profiteer je van de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot wel €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Sint Geertruid

Door aanschaf van straatje, half lot, 1/5 staatslot, boulevardwin jij misschien wel fikse geldbedragen van maar liefst €17000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 speel je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat moeilijk? In de situatie wanneer jij eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Sint Geertruid. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de beste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen helpen!