Loterij Spui Prijzen winnen tot wel €10.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld Raffld kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Spui? Alleen op zoek naar de loterij met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Spui een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl achterhaal je een vergelijking met alle actuele loterijen. Het vergelijken door te kijken naar jackpot, lotprijs, het goede doel, winkans. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Vergelijk binnen een paar minuten de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Spui?

In Spui vinden we allerlei kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een verloting van de lokale muziekvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen analyseer je jouw winkans, hoogte van de prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan African Parks Network en Terre des Hommes. In de lijst hieronder achterhaal jij een vergelijking van veelbesproken loterijen in Spui met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day klinken bekend in de oren. Evengoed, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Spui. Denk aan een clubactie van de lokale sportvereniging en tevens lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als vakanties. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Den Ham.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Spui zijn er meer dan je denkt. Wordt jij net zo rijk? Detecteer op deze pagina waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Spui

Het leuke aan een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Spui. Rondom Zeeland zijn meerdere jackpots van €525000 geclaimed! Een kanjer kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €16.500.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Spui?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Maar, loten kopen in de winkel blijft in trek. In de regio Terneuzen kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera of een andere sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen een staatslot kopen in Spui? Vind in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Marijenkampen.

loterijen-spui

postcodeloterij logo

Postcode loterij Spui

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Zo profiteer je van de postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, auto’s winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 van zeker €300000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Spui

Via een half lot, 1/5 staatslot, boulevard, heel lotmaak jij aanspraak op gigantische hoofdprijzen. Denk aan €12000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en altijd aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot selecteer jij zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat moeilijk? In het geval dat je eenmalig een lot hebt gekocht ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Spui. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online met een opzegformulier of door een mail te sturen.

Meedoen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, beste winkansen en een gift aan goede doelen!