Loterij Ter Apel Loterijen met prijzen tot €30.000.000?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld de EuroJackpot kan dit zomaar. Ben jij op zoek naar een loterij in Ter Apel? Meedoen met het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Ter Apel een lot kan bestellen? Op onze website vind je een schema met alle huidige loterijen. Vergelijken kan door middel van aantal trekkingen, het goede doel, winkans, lotprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar de echte beleving vind je bij bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna of supermarkt. Ontdek direct de toonaangevende loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Ter Apel?

In Ter Apel bestaan er een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de gemeentelijke voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. krasloten. Wat is een interessante verloting? Daarvoor analyseer je alle winkansen, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Zoals Krajicek Foundation en Zuiderzeemuseum. In het onderstaande overzicht ontdek jij een lijst met betrouwbare loterijen in Ter Apel met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en Raffld klinken bekend in de oren. Desondanks, we zien ook mooie lokale loterijen in Ter Apel. Dit kan zijn een verloting van een de actieve voetbalvereniging en tevens de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als etentjes. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Drunen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Onderschat ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Ter Apel zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Achterhaal hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Ter Apel

Het fraaie van een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Ter Apel. Rondom Groningen zijn diverse jackpots van €925000 geclaimed! Een hoofdprijs is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €12.000.000,00. Misschien ben je de rijke prijswinnaar in Ter Apel?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen op deze website zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de buurt van Vlagtwedde koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako of een andere supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu je staatslot kopen in Ter Apel? Open hieronder een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Molenaarsgraaf.

loterijen-ter-apel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ter Apel

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, spaar vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 van wel €300000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ter Apel

Door aanschaf van 1/5 staatslot, half lot, boulevard, straatjewin jij misschien wel stevige jackpots. Bijvoorbeeld €5000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot neem jij 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? Indien je een enkele keer je geluk wil beproeven heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Ter Apel. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd een eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan meestal ook online door middel van opzegformulier of via email.

Meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, beste winkansen en goede doelen!