Loterij Terwispel Hoofdprijzen tot €25.000.000?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij of bijvoorbeeld de EuroJackpot kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Terwispel? Wil je een geluksspel met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Terwispel loten kunt kopen? Op deze pagina check je een vergelijking met alle actuele win spellen. Vergelijkingen kun je maken op basis van prijs van een lot, hoofdprijs, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera of Shell. Bekijk binnen een paar minuten de erkende loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Terwispel?

In de regio Terwispel bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Ook op lokaal niveau. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportclub of van lokale ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en tevens de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Hiervoor check je de kans om te winnen, de jackpot, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Johan Cruyff Foundation of Rocky Mountain Institute. In het onderstaande overzicht check je een lijst met veelbesproken loterijen in Terwispel met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij zijn je vast niet onbekend. Evengoed, we zien ook leuke lokale loterijen in Terwispel. Dit kan zijn een evenement van de gemeentelijke voetbalclub plus lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals televisies. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Eck en Wiel.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Terwispel zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Terwispel

Het leuke aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Terwispel. In de regio Friesland is al een jackpot van €325000 gesignaleerd! €1.000.000 of meer kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Echter, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de internationale loterijen met geldprijzen van €15.500.000,00. Misschien ben je de volgende prijswinnaar in Terwispel?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van Opsterland koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako of benzinestations. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Nu jouw staatslot kopen in Terwispel? Vind in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Munstergeleen.

loterijen-terwispel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Terwispel

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Win de grote postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer + 2 letters is je lot. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot april 2020 van zeker €300000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Terwispel

Door aanschaf van 1/5 staatslot, boulevard, heel lot, straatjemaak jij aanspraak op gigantische jackpots oplopend tot €16000000. Trekking 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 kies je persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat moeizaam? Als je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Terwispel. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot kiezen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!