Loterij Terwolde Jackpots oplopend tot €80.000.000?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij of de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Terwolde? Meedoen met de verloting met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Terwolde een lot bestellen kunt? Hier achterhaal je een schema met alle lopende loterijen. Vergelijken doe jij via goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar de echte beleving vind je bij de lokale Ako, Bruna, Primera of Shell. Ontdek ogenblikkelijk de betrouwbare loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in Terwolde?

Rondom Terwolde bestaan er uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een grote verloting van de plaatselijke sportclub of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en tevens de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen bekijk je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn FOAM Amsterdam en Wereld Natuur Fonds. In het onderstaande overzicht ontdek je een lijst met de meest populaire loterijen in Terwolde met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day kent bijna iedereen wel. Toch, je kunt ook deelnemen aan leuke lokale loterijen in Terwolde. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de regionale sportvereniging maar ook de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot maar bijvoorbeeld ook weekendjes weg. Een fijn gevolg: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Eckelrade.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Terwolde zijn voldoende te vinden. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek op onze website verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Terwolde

De grap van een verloting is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Terwolde. In de regio Gelderland zijn meerdere jackpots van €800000 gevallen! Een miljoen is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Let op, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of ga voor een kleinere loterij met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €23.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in Terwolde?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is super. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel blijft in trek. In en rondom Voorst kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako of tabakswinkel. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Meteen zo’n staatslot kopen in Terwolde? Vind in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Muntendam.

loterijen-terwolde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Terwolde

De bedragen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Maak kans op de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, ijsprijs, cadeaubonnen. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is meteen het lot. Steun een club of vereniging naar keuze, extra kans met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in april 2020 van wel €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Terwolde

Dankzij een boulevard, half lot, heel lot, 1/5 staatslotheb jij extra kans op enorme geldbedragen van wel €9000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 kies jij zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Terwolde. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Ga dan een eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en een gift aan goede doelen!