Loterij Thorn Win bedragen tot €70 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij of Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Thorn? Alleen op zoek naar het spel met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Thorn een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl achterhaal je een schema met alle actuele verlotingen. Het vergelijken via jackpot, het goede doel, lotprijs, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Bruna, Ako, Primera en Esso. Ontdek razendsnel de grote loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Thorn?

Rondom Thorn kun je meedoen met verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk hierbij aan een speciale verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met Nederlandse loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de EuroJackpot. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor doorzoek je alle winkansen, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Hivos of Stichting de Vrolijkheid. In het schema achterhaal je een overzicht met betrouwbare loterijen in Thorn met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day zijn erg bekend. Toch, je treft daar ook interessante lokale loterijen in Thorn. Dit kan zijn een actie van de gemeentelijke sportvereniging plus lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als iPad’s. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Eede.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Overweeg ook eens de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Thorn zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Check hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Thorn

Het leuke aan een kansspel is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Thorn. In deze provincie Limburg is al een jackpot van €325000 gevallen! Een kanjer kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met lagere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €14.500.000,00. Mogelijk ben je de volgende prijswinnaar in Thorn?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig meespelen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Desondanks, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de gemeente Maasgouw koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako of een andere sigarenzaak. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct een staatslot kopen in Thorn? Open hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Nagele.

loterijen-thorn

postcodeloterij logo

Postcode loterij Thorn

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €100000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Thorn

Door aanschaf van heel lot, straatje, half lot, 1/5 staatslotding je mee om aantrekkelijke geldbedragen tot wel €9000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De meest fantastische prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor niet meer dan 2 euro selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Thorn. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot kiezen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen helpen!