Loterij Tienray Hoofdprijzen tot €75.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Lotto en bijv. het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Tienray? Alleen op zoek naar de verloting met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Tienray een lot kopen kan? Hieronder ontdek je een overzicht met alle huidige spellen. Het vergelijken door middel van hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar de plaatselijke Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Jumbo. Vergelijk onmiddellijk de Nederlandse loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Tienray?

In Tienray zijn er een ruim aanbod kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook meespelen met gangbare loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en tevens het Miljoenenspel. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor kijk je allereerst naar de kans om te winnen, jackpot en prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Groninger Museum of Skanfonds. In de lijst hieronder achterhaal jij een opsomming van loterijen in Tienray met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day kent bijna iedereen wel. Toch, er zijn hier ook mooie lokale loterijen in Tienray. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de plaatselijke voetbalclub maar ook zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals smartphones. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Eemdijk.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Tienray zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Tienray

Het leuke aan een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Tienray. In deze provincie Limburg is al eens de jackpot van €725000 geclaimed! De jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met prijzen van €7.500.000,00. Wellicht wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in Tienray?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De prijs wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen in het overzicht hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de gemeente Horst aan de Maas koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako of een andere tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu je staatslot kopen in Tienray? Bekijk in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Nederland.

loterijen-tienray

postcodeloterij logo

Postcode loterij Tienray

De jackpots van de postcode loterij zijn onmetelijk. Zo profiteer je van de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot april 2020 tot wel €400000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Tienray

Met een half lot, heel lot, 1/5 staatslot, boulevardwin jij mogelijk forse jackpots tot wel €7000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Zodra jij zo nu en dan eens een lot koopt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Tienray. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot bestellen. Het gemak van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de beste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en goede doelen!