Loterij Ulrum Prijzen winnen tot wel €80 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en het Miljoenenspel kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Ulrum? Zoek jij de verloting met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Ulrum loten kunt kopen? Op deze pagina ontdek je een tabel met alle actuele geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar winkans, aantal trekkingen, lotprijs, jackpot. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera of gewoon de benzinestations. Check gemakkelijk de erkende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Ulrum?

In Ulrum zijn er een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk hierbij aan een verloting van de plaatselijke sportclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij landelijke loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of ook krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dat te achterhalen analyseer je de winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Defence for Children-ECPAT Nederland of Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. In het schema check jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Ulrum met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en Lucky Day kent bijna iedereen wel. Alleen, er zijn ook populaire lokale loterijen in Ulrum. Denk aan een clubactie van de lokale voetbalclub en tevens lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals vakanties. Een leuke extra: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Ens.


Trekking november 2020

Ook in november 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 november 2020 mee met de staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in november 2020. Prijswinnaars in en rondom Ulrum komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Bekijk via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Ulrum

Het leuke aan een gokspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Ulrum. In de provincie Groningen is al eens de jackpot van €850000 ingevorderd! €1.000.000 of meer is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €24.000.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de volgende prijswinnaar in Ulrum?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen in de tabel hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving De Marne koopt men loten bij Ako, Bruna, Primera of benzinepompen. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen zo’n staatslot kopen in Ulrum? Zoek hieronder een regionaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Nieuwkoop.

loterijen-ulrum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ulrum

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Speel mee met de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in november 2020 van wel €100000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ulrum

Met een 1/5 staatslot, straatje, boulevard, half lotpak jij misschien wel behoorlijke prijzen oplopend tot €25000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, gratis loten, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro kies jij persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat complex? Zodra jij een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Ulrum. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot kopen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!