Loterij Utrecht Jackpots oplopend tot €70 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Postcode loterij en ook Lucky Day is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Utrecht? Wil je de loterij met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Utrecht loten kunt kopen? Op onze website bekijk je een lijst met alle huidige spellen. Vergelijken kan gebaseerd op het goede doel, jackpot, aantal trekkingen, winkans. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Ako, Bruna, Primera of gewoon de supermarkt. Bekijk onmiddellijk alle loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in Utrecht?

In de omgeving van Utrecht zijn er verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk aan een loterij van de regionale voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met landelijke loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en ook krasloten. Wat is een interessante verloting? Om dat te achterhalen kijk je allereerst naar de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan MOTI en Sea Shepherd. In de bijgaande tabel tref jij een beter beeld van veelbesproken loterijen in Utrecht met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto en krasloten kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Utrecht. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalclub of lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als hotelbonnen. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Eppenhuizen.


Trekking mei 2024

Ook in mei 2024 zijn er trekkingen in overvloed. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 mei 2024 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in mei 2024. Prijswinnaars in Utrecht zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Ontdek hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Utrecht

Uniek aan de lotto is: iedereen kan winnen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Utrecht. In de streek Utrecht is al eens de jackpot van €775000 geclaimed! De straatprijs is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, je kunt jouw winkans vergroten: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met standaard winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €14.500.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Utrecht?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via internet overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desondanks, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de omgeving Utrecht koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako en tabakszaak . Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen een staatslot kopen in Utrecht? Doorzoek in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Nieuwstadt.

loterijen-utrecht

postcodeloterij logo

Postcode loterij Utrecht

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is je lotnummer. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot mei 2024 tot maar liefst €900000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Utrecht

Door aanschaf van half lot, boulevard, heel lot, 1/5 staatslotwin jij misschien wel fikse droomprijzen tot wel €9000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 selecteer jij zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Utrecht. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen!