Loterij Veenwouden Hoofdprijzen tot €25 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en ook krasloten is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Veenwouden? Wil je de loterij met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Veenwouden een lot kunt bemachtigen? Hieronder tref je een schema met alle hedendaagse verlotingen. Het vergelijken middels kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Prima, Ako, Bruna of een andere pompstations. Ontdek binnen een paar minuten de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Veenwouden?

In Veenwouden kun je meedoen met een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve sportvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of Raffld . Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen bekijk je jouw winkans, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Kunsthal Rotterdam en The Elders. In de lijst hieronder vind jij een opsomming van veelbesproken loterijen in Veenwouden met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en Raffld zijn erg bekend. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Veenwouden. Denk aan een actie van de regionale sportclub en tevens de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als boodschappen. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Oploo.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Overweeg ook eens de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Veenwouden zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Detecteer op deze pagina waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Veenwouden

Uniek aan een verloting is: het is voor iedereen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Veenwouden. In de regio Friesland is al eens de jackpot van €450000 gesignaleerd! €1.000.000 of meer kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met minder winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met hoofdprijzen van €8.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Veenwouden?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen op deze pagina hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Desondanks, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Dantumadiel kun jij loten kopen bij o.a. Prima, Ako, Bruna en Texaco. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen je staatslot kopen in Veenwouden? Check hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Zevenhuizen.

loterijen-veenwouden

postcodeloterij logo

Postcode loterij Veenwouden

De bedragen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en entreekaarten, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot augustus 2019 van wel €700000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Veenwouden

Door aanschaf van boulevard, heel lot, straatje, half lotmaak je kans op enorme hoofdprijzen van zelfs €16000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 speel jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Veenwouden. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of via email.

Meedoen met de spannendste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen helpen!