Loterij Velden Jackpots oplopend tot €55 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en ook Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Velden? Meedoen met een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Velden een lot bestellen kunt? Hieronder achterhaal je een overzicht met alle lopende verlotingen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op lotprijs, jackpot, het goede doel, aantal trekkingen. Je kunt de loten online bestellen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera of een andere tabakswinkel. Check vandaag nog de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Lopende loterijen in Velden?

Rondom Velden zijn er een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een loterij van de regionale voetbalclub of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan bekende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hiervoor kijk je allereerst naar de winkans, hoogte van de prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Het Vergeten Kind of Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. In de lijst hieronder ontdek je een vergelijking van loterijen in Velden met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en Raffld zijn erg bekend. Alleen, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Velden. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de gemeentelijke sportclub of zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, maar bijvoorbeeld ook hotelbonnen. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Eygelshoven.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Velden zijn er genoeg. Wordt jij net zo rijk? Vind hieronder waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Velden

Het leuke aan een verloting is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Velden. In de regio Limburg is al een jackpot van €775000 voorgevallen! €1.000.000 of meer is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), neem deel aan een loterijpool, of ga gokken met beperkte winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met jackpots van €15.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de gelukkige prijswinnaar in Velden?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedingen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Venlo kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako of een andere Jumbo. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel zo’n staatslot kopen in Velden? Bekijk in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Vind alles uit over loterij Nijverdal.

loterijen-velden

postcodeloterij logo

Postcode loterij Velden

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer is jouw lot. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 van wel €700000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Velden

Met bijv. een straatje, heel lot, 1/5 staatslot, half lotheb jij extra kans op enorme hoofdprijzen. Denk aan €6000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 kies jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? Wanneer je af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Velden. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online door gebruik te maken van opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen steunen!