Loterij Vlissingen Hoofdprijzen tot €40.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij en de EuroJackpot is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Vlissingen? Deelnemen aan de verloting met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Vlissingen een lot kunt bemachtigen? Op Loterijprijzen.nl bekijk je een schema met alle populaire loterijen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de benzinepompen. Vergelijk snel de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Populaire loterijen in Vlissingen?

In Vlissingen kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een grote verloting van de lokale voetbalclub of van de lokale middenstand. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en ook krasloten. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen analyseer je alle winkansen, hoogte van de prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Longfonds of Nederlandse Vereniging voor Autisme. In het onderstaande overzicht vind jij een overzicht met veelbesproken loterijen in Vlissingen met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of krasloten klinken bekend in de oren. Desondanks, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Vlissingen. Bijvoorbeeld een actie van de gemeentelijke voetbalvereniging maar ook zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals voetbalkaarten. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Garsthuizen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Vlissingen zijn voldoende te vinden. Wil je ook zo rijk worden? Bekijk op deze pagina waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Vlissingen

Uniek aan een kansspel is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Vlissingen. In de streek Zeeland is al een jackpot van €950000 gesignaleerd! Een miljoen is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met standaard prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €22.500.000,00. Wellicht ben jij straks de unieke prijswinnaar in Vlissingen?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in de vergelijker hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Desondanks, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van Vlissingen koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako of gewoon de benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog een staatslot kopen in Vlissingen? Zoek in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Odijk.

loterijen-vlissingen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Vlissingen

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Win de grote postcodekanjer, oudejaars jackpot, straatprijs en ijsprijs, entreekaarten, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, een enorme prijzenpot in april 2020 van wel €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Vlissingen

Door aanschaf van straatje, heel lot, boulevard, half lotmaak je kans op serieuze hoofdprijzen. Denk aan €19000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro kies je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? In het geval dat je incidenteel een lot koopt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Vlissingen. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd een eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of via email.

Meedoen met de leukste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen!