Loterij Voorhout Jackpots oplopend tot €45 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en ook Lucky Day is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Voorhout? Zoek jij de verloting met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Voorhout een lot bestellen kunt? Op onze website bekijk je een schema met alle actuele loterijen. Vergelijkingen kun je maken door te kijken naar het goede doel, winkans, lotprijs, jackpot. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij de plaatselijke Bruna, Primera, Ako of gewoon de Jumbo. Ontdek moeiteloos de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Voorhout?

In Voorhout bestaan er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een grote verloting van de lokale sportclub of van lokale winkeliers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met erkende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Hierbij kijk je allereerst naar alle winkansen, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Landschapsbeheer Nederland of Stichting Lezen & Schrijven. In het schema bekijk jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Voorhout met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of Lucky Day kennen we natuurlijk allemaal. Echter, we onderscheiden ook lucratieve lokale loterijen in Voorhout. Bijvoorbeeld een verloting van een de lokale voetbalclub plus zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als iPad’s. Een fijn gevolg: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Geerdijk.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Onderschat ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Voorhout zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Achterhaal hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Voorhout

Het fraaie van de lotto is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Voorhout. In de provincie Zuid-Holland zijn diverse jackpots van €425000 ingevorderd! Zo’n enorme prijs kan zomaar bij jou vallen! Geluk is een belangrijke factor. Echter, je hebt wel een kleine invloed: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een straat, of boulevard), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met kleinere prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met geldprijzen van €5.000.000,00. Wellicht ben jij straks de grote prijswinnaar in Voorhout?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De organisaties op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Toch, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Teylingen kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of benzinepompen. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Voorhout? Vind in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Oijen.

loterijen-voorhout

postcodeloterij logo

Postcode loterij Voorhout

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Voorhout

Door aanschaf van straatje, half lot, boulevard, heel lotdoe jij mee voor serieuze prijzen. Bijvoorbeeld €7000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot kies je persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? Zodra jij gewoon een keer een lot koopt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Voorhout. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan je eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!