Loterij Weert Hoofdprijzen tot €30.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Weert? Meedoen met het spel met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Weert een lot kunt bemachtigen? Hieronder check je een tabel met alle huidige win spellen. Vergelijken doe jij gebaseerd op kans om te winnen, prijs van een lot, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund. Steeds meer mensen kopen online loten, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera of tabakszaak. Bekijk eenvoudig de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Weert?

Rondom Weert kun je meedoen met een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke voetbalclub of van de lokale middenstand. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij de grote loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of Raffld . Welke verloting past bij jou? Daarvoor bekijk je de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan De Natuur- en Milieufederaties en Vereniging Nederlands Cultuurlandschap. In de lijst hieronder bekijk jij een vergelijking van erkende loterijen in Weert met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot zijn erg bekend. Desondanks, we zien ook interessante lokale loterijen in Weert. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de lokale muziekvereniging en tevens de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook auto’s. Een leuke extra: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Groessen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Weert zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Check hieronder waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Weert

Het leuke aan een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Weert. In deze provincie Limburg is al eens de jackpot van €100000 voorbij gekomen! Een enorm geldbedrag kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de populaire loterijen met prijzen van €11.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de gelukkige prijswinnaar in Weert?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is super. Toch, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Weert kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Snel zo’n staatslot kopen in Weert? Check in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Oranje.

loterijen-weert

postcodeloterij logo

Postcode loterij Weert

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo profiteer je van de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot april 2020 van wel €200000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Weert

Dankzij een boulevard, half lot, heel lot, straatjemaak je kans op gigantische prijzen van zelfs €18000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro speel jij 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? Als je een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Weert. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Onthoud wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan jouw eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden middels het opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, hoogste winkans en goede doelen!