Loterij Weidum Win bedragen tot €65 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Staatsloterij en het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Weidum? Zoek jij de verloting met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Weidum een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl ontdek je een schema met alle lopende spellen. Vergelijken doe jij via jackpot, winkans, aantal trekkingen, lotprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna en sigarenwinkel. Check gelijk de gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Weidum?

Rondom Weidum vinden we allerlei kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een verloting van de lokale sportclub of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk kan je ook meespelen met bekende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Bankgiroloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen bekijk je jouw winkans, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou Het Nieuwe Instituut of Stichting Kinderpostzegels. In de lijst hieronder check je een opsomming van betrouwbare loterijen in Weidum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of Raffld klinken bekend in de oren. Desondanks, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Weidum. Je moet hierbij denken aan een actie van de actieve muziekvereniging maar ook de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als boodschappen. Een fijn gevolg: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Gronsveld.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 september 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars woonachtig in Weidum zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Vind via loterijprijzen.nl lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Weidum

De grap van een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Weidum. Rondom Friesland zijn diverse jackpots van €500000 voorbij gekomen! €1.000.000 of meer kan voor elke deelnemer vallen! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met kleinere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €8.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Weidum?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedingen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Littenseradiel koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of Shell. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Weidum? Check in de plattegrond hieronder een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Oss.

loterijen-weidum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Weidum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot september 2020 van zeker €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Weidum

Via een half lot, 1/5 staatslot, heel lot, straatjeheb jij extra kans op aantrekkelijke hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €21000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Voor niet meer dan 2 euro pak je 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Indien je incidenteel een lot koopt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Weidum. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan zo’n eenmalig lot kiezen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account via het opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, beste winkansen en goede doelen!