Loterij Wier Prijzen winnen tot wel €75.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en bijv. Raffld kan dit zomaar. Deelnemen aan een loterij in Wier? Deelnemen aan een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Wier een lot kan bestellen? Hier ontdek je een vergelijking met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijkingen kun je maken door te kijken naar hoofdprijs, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar de echte beleving vind je bij de lokale Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de Jumbo. Check eenvoudig de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Wier?

In de omgeving van Wier kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale sportclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook meespelen met nationale loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en tevens Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij check je de winkans, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Marine Stewardship Council of Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In de tabel hieronder ontdek jij een beter beeld van loterijen in Wier met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of Raffld kent bijna iedereen wel. Alleen, we onderscheiden ook populaire lokale loterijen in Wier. Dit kan zijn een verloting van een de plaatselijke voetbalvereniging en tevens de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als taarten. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Harreveld.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Wier komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Detecteer op onze website waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Wier

Het fraaie van een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Wier. In deze provincie Friesland zijn al jackpots van €675000 ingevorderd! Een jackpot kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €24.000.000,00. Wie weet ben je de trotse prijswinnaar in Wier?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedraaien met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Menameradiel kan jij loten kopen bij bijv. Primera, Bruna, Ako of een andere Texaco. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct jouw staatslot kopen in Wier? Bekijk hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook interessant: loterij Overdinkel.

loterijen-wier

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wier

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2020 tot wel €200000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wier

Via een 1/5 staatslot, half lot, straatje, boulevardmaak jij aanspraak op fikse prijzen tot wel €14000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 pak je eigen getallen voor prijzen vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat lastig? Indien je incidenteel een lot koopt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Wier. Ga jij voor een loten-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan een eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!