Loterij Wijdenes Jackpots oplopend tot €35 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij of Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Wijdenes? Zoek jij een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Wijdenes een lot kan bestellen? Op onze website check je een schema met alle huidige geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken op zaken als het goede doel, jackpot, aantal trekkingen, winkans. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of sigarenzaak. Bekijk snel de erkende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Wijdenes?

In de regio Wijdenes kun je meedoen met verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een loterij van de actieve sportclub of van lokale winkeliers. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met landelijke loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hierbij doorzoek je jouw winkans, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou Humanitas of Oxfam Novib. In de tabel hieronder tref je een analyse van erkende loterijen in Wijdenes met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of Raffld klinken bekend in de oren. Alleen, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Wijdenes. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de plaatselijke sportclub en tevens zelfstandige ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals smartphones. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Hattemerbroek.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Overweeg ook eens de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Wijdenes zijn er genoeg. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Bekijk hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Wijdenes

Het leuke aan een kansspel is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Wijdenes. In de regio Noord-Holland zijn meerdere jackpots van €700000 voorgevallen! De hoofdprijs kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met mindere uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met prijzen van €17.000.000,00. Mogelijk ben jij straks de nieuwe prijswinnaar in Wijdenes?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Moeiteloos meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De aanbieders op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Drechterland kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna of benzinestations. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct een staatslot kopen in Wijdenes? Vind in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Paesens.

loterijen-wijdenes

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wijdenes

De bedragen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot wel €100000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wijdenes

Via een boulevard, straatje, heel lot, half lotpak jij misschien wel forse prijzen. Denk aan €10000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot kies jij 7 getallen voor een jackpot vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat lastig? Indien je zo nu en dan eens een lot koopt ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Wijdenes. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot inslaan. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!