Loterij Wijnbergen Win bedragen tot €55 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Vriendenloterij of de EuroJackpot is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Wijnbergen? Zoek jij het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Wijnbergen een lot kan bestellen? Op onze website bekijk je een tabel met alle lopende win spellen. Vergelijken doe jij door te kijken naar kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund. Steeds meer mensen kopen online loten, maar de echte beleving vind je bij de lokale Prima, Ako, Bruna of een andere benzinepompen. Bekijk gemakkelijk de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Wijnbergen?

In en rondom Wijnbergen zijn er allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een verloting van de regionale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij gangbare loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en ook krasloten. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen analyseer je de winkans, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Fonds Slachtofferhulp of Rijksmuseum van Oudheden. In de bijgaande tabel ontdek je een beter beeld van veelbesproken loterijen in Wijnbergen met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day zijn erg bekend. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan lucratieve lokale loterijen in Wijnbergen. Dit kan zijn een actie van de lokale sportclub plus zelfstandige ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als fietsen. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Heeg.


Trekking juli 2019

Ook in juli 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 juli 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in juli 2019. Prijswinnaars uit Wijnbergen zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Detecteer hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Wijnbergen

De grap van een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Wijnbergen. In de streek Gelderland zijn diverse jackpots van €775000 voorgevallen! De straatprijs is voor iedereen weggelegd! Een loterij is een kansspel. Alleen, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of selecteer een klein kansspel met lagere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €6.000.000,00. Misschien val je in de prijzen als de volgende prijswinnaar in Wijnbergen?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Echter, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Montferland kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Bruna, Primera of gewoon de Jumbo. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog staatsloten kopen in Wijnbergen? Vind in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Peest.

loterijen-wijnbergen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wijnbergen

De bedragen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Win de grote straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot juli 2019 tot maar liefst €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wijnbergen

Dankzij een boulevard, straatje, 1/5 staatslot, heel lotwin jij misschien wel behoorlijke droomprijzen van wel €21000000. Trekking 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot pak jij 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat complex? In het geval dat je zo nu en dan eens een lot koopt speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Wijnbergen. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van een opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan het eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en goede doelen steunen!