Loterij Wilp Hoofdprijzen tot €40 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij of bijvoorbeeld Raffld kan iedereen rijk worden. Nieuwsgierig naar de loterijen in Wilp? Wil je het spel met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Wilp een lot kan bestellen? Op deze website check je een tabel met alle lopende win spellen. Vergelijkingen kun je maken door te kijken naar hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, prijs van een lot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Bruna, Ako, Primera of gewoon de Texaco. Ontdek snel de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Wilp?

Rondom Wilp bestaan er verschillende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Dat kan zijn een verloting van de lokale muziekvereniging of van de lokale middenstand. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met landelijke loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of Raffld . Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor analyseer je alle winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Bijvoorbeeld ICCO en Pink Ribbon. In het onderstaande overzicht tref jij een lijst met betrouwbare loterijen in Wilp met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of de bankgiroloterij kent bijna iedereen wel. Toch, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Wilp. Dit kan zijn een clubactie van de gemeentelijke muziekvereniging plus lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als auto’s. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Heerhugowaard.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Wilp zijn er genoeg. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check op deze pagina lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Wilp

Het mooie aan een kansspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Wilp. In de regio Gelderland is al eens de jackpot van €975000 ingevorderd! Een hoofdprijs kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de grote loterijen met geldprijzen van €11.000.000,00. Mogelijk ben jij straks de rijke prijswinnaar in Wilp?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De prijs wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De organisaties in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Alleen, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van Voorst kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera of gewoon de tabakszaak . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog een staatslot kopen in Wilp? Open in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Pieterburen.

loterijen-wilp

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wilp

De prijzen van de postcode loterij zijn te gek. Win de grote miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer + 2 letters is je lot. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €500000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wilp

Via een boulevard, half lot, 1/5 staatslot, straatjeding je mee om forse jackpots van maar liefst €6000000. De 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een bijdrage leveren aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 selecteer je 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat complex? Zodra jij een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Wilp. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) via de bank lotengeld afgeboekt. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van je opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd het eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de leukste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!