Loterij Wolsum Win bedragen tot €80 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en ook het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Wolsum? Alleen op zoek naar een geluksspel met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Wolsum een lot kan bestellen? Op deze pagina tref je een tabel met alle populaire spellen. Je kunt ze vergelijken middels lotprijs, jackpot, winkans, het goede doel. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar natuurlijk ook bij de lokale Ako, Primera, Bruna of gewoon de tabakszaak. Ontdek vandaag nog de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Wolsum?

In de regio Wolsum zijn er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een verloting van de actieve muziekvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met betrouwbare grote loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen bekijk je de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Neem nou Amsterdam Museum en Museum Plus Bus. In het schema tref jij een overzicht met erkende loterijen in Wolsum met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Wolsum. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de actieve voetbalclub of de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals taarten. Maar je helpt ook: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Hemmen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Wolsum zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Wolsum

De grap van een verloting is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Wolsum. Rondom Friesland zijn diverse jackpots van €575000 voorgekomen! De kanjer kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, bestel altijd meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of ga voor een kleinere loterij met standaard winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €5.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Wolsum?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de tabel beschikken over een NL vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is ideaal. Desalniettemin, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Súdwest-Fryslân kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako en Esso. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen jouw staatslot kopen in Wolsum? Doorzoek in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Lees nu verder over loterij Readtsjerk.

loterijen-wolsum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wolsum

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is je lotnummer. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot april 2020 tot wel €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wolsum

Via een heel lot, half lot, 1/5 staatslot, boulevarddoe jij mee voor aantrekkelijke jackpots. Bijvoorbeeld €25000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 speel jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? In het geval dat je een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Wolsum. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van jouw opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan jouw eenmalig lot bestellen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan meestal ook online door middel van opzegformulier of via email.

Meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen!