Loterij Ysbrechtum Loterijen met prijzen tot €20 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij of de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Deelnemen aan een loterij in Ysbrechtum? Deelnemen aan een gokje wagen met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Ysbrechtum een lot kunt bemachtigen? Op onze website ontdek je een tabel met alle populaire geluksspelletjes. Het vergelijken op zaken als hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot, kans om te winnen, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Bruna, Ako, Primera of gewoon de tabakswinkel. Vergelijk vandaag nog de erkende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Ysbrechtum?

In de regio Ysbrechtum vinden we allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of Raffld . Welke verloting past bij jou? Daarvoor check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Frans Hals Museum of Nierstichting. In de tabel hieronder ontdek je een lijst met betrouwbare loterijen in Ysbrechtum met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of Lucky Day zijn erg bekend. Alleen, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Ysbrechtum. Bijvoorbeeld een evenement van de lokale sportvereniging of de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals boodschappen. Maar je helpt ook: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Heukelom.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Ysbrechtum zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Ysbrechtum

Het leuke aan een kansspel is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Ysbrechtum. In de regio Friesland is al een jackpot van €200000 opgeëist! Een miljoen is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Schat jouw winkans goed in, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga voor een kleinere loterij met mindere uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €20.500.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de fortuinlijke prijswinnaar in Ysbrechtum?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven op deze website beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Alleen, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Súdwest-Fryslân kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako of gewoon de tabakswinkel. Je krijgt dan een papieren lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen staatsloten kopen in Ysbrechtum? Vind in de onderstaande figuur een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Rheezerveen.

loterijen-ysbrechtum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ysbrechtum

De bedragen van de postcode loterij zijn te gek. Win de grote oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, de autoprijs, hoge prijzenpot in april 2020 tot maar liefst €400000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ysbrechtum

Door aanschaf van 1/5 staatslot, boulevard, half lot, straatjeding je mee om stevige droomprijzen oplopend tot €17000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 selecteer je 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? In het geval dat je sporadisch een lot bestelt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Ysbrechtum. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd het eenmalig lot kiezen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de leukste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!