Loterij Zaandijk Prijzen winnen tot wel €40.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij of Raffld kan iedereen rijk worden. Deelnemen aan een loterij in Zaandijk? Wil je het spel met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Zaandijk een lot bestellen kunt? Op onze website tref je een lijst met alle lopende geluksspelletjes. Het vergelijken op basis van het goede doel, aantal trekkingen, winkans, jackpot. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of gewoon de supermarkt. Check razendsnel de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Zaandijk?

In en rondom Zaandijk vinden we verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een speciale verloting van de gemeentelijke voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kun je ook deelnemen aan Nederlandse loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en de Bankgiroloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen analyseer je de winkans, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou KNCV Tuberculosefonds en Nederlandse Vereniging voor Autisme. In de bijgaande tabel ontdek je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Zaandijk met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Echter, er zijn hier ook lucratieve lokale loterijen in Zaandijk. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de regionale sportvereniging maar ook de lokale middenstand. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als vakanties. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Heveadorp.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Zaandijk zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Check hieronder waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Zaandijk

Het leuke aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Zaandijk. Rondom Noord-Holland is al eens de jackpot van €700000 geclaimed! Zo’n enorme prijs kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €14.500.000,00. Mogelijk ben jij straks de nieuwe prijswinnaar in Zaandijk?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in de vergelijker hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Zaanstad kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of een andere pompstations. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Nu staatsloten kopen in Zaandijk? Bekijk hieronder een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Ridderkerk.

loterijen-zaandijk

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zaandijk

De jackpots van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Speel mee met de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot april 2020 tot wel €200000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zaandijk

Door aanschaf van 1/5 staatslot, straatje, boulevard, heel lotpak jij misschien wel aantrekkelijke droomprijzen. Bijvoorbeeld €5000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De meest fantastische prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 kies je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Zodra jij zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Zaandijk. Liever een abonnement bij een loterij? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en goede doelen steunen!