Loterij Zeijerveld Loterijen met prijzen tot €50.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij of het Miljoenenspel is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Zeijerveld? Meedoen met het spel met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Zeijerveld een lot kunt bemachtigen? Op deze website achterhaal je een tabel met alle huidige verlotingen. Het vergelijken via jackpot, aantal trekkingen, het goede doel, lotprijs. Je kunt de loten online bestellen, maar natuurlijk ook bij o.a. de Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de sigarenzaak. Bekijk direct de erkende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Zeijerveld?

In en rondom Zeijerveld vinden we verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een speciale verloting van de lokale voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan populaire loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. krasloten. Wat is een interessante verloting? Daarvoor analyseer je alle winkansen, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Museum Catharijneconvent en Nederlands Openluchtmuseum. In het onderstaande overzicht tref jij een opsomming van loterijen in Zeijerveld met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day kennen we natuurlijk allemaal. Maar, we zien ook leuke lokale loterijen in Zeijerveld. Denk aan een evenement van de actieve voetbalvereniging of de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook voetbalkaarten. Maar je helpt ook: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Hitzum.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Zeijerveld zijn voldoende te vinden. Wordt jij net zo rijk? Ontdek hierna waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Zeijerveld

Het leuke aan een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Zeijerveld. In de provincie Drenthe is al een jackpot van €325000 voorgekomen! Een straatprijs is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Alleen, het draait niet alleen om geluk: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of selecteer een klein kansspel met kleinere uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen met hoofdprijzen van €21.000.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de trotse prijswinnaar in Zeijerveld?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is super. Desalniettemin, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de buurt van Assen koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Prima, Ako, Bruna en supermarkt. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu zo’n staatslot kopen in Zeijerveld? Doorzoek in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook interessant: loterij Rinsumageast.

loterijen-zeijerveld

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zeijerveld

De prijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer + 2 letters is je lot. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in april 2020 tot maar liefst €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zeijerveld

Met bijv. een heel lot, 1/5 staatslot, straatje, boulevardpak jij misschien wel stevige hoofdprijzen tot wel €17000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot neem je 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat ingewikkeld? Als je een enkele keer je geluk wil beproeven ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Zeijerveld. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of aan de hand van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Vergeet niet: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kiezen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen ondersteunen!