Loterij Zwammerdam Hoofdprijzen tot €80 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto en ook Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Zwammerdam? Zoek jij het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Zwammerdam een lot bestellen kunt? Op Loterijprijzen.nl tref je een overzicht met alle hedendaagse spellen. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar kans om te winnen, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar je kunt ook gewoon naar o.a. de Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Vergelijk à la minute de Nederlandse loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Zwammerdam?

Rondom Zwammerdam kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een loterij van de regionale sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en ook de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dat te achterhalen analyseer je de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn Milieudefensie en Stichting MS Research. In de tabel hieronder ontdek je een opsomming van betrouwbare loterijen in Zwammerdam met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en Lucky Day klinken bekend in de oren. Toch, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Zwammerdam. Denk aan een verloting van een de gemeentelijke sportvereniging of de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als concertkaartjes. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Lees nu verder over loten kopen in Horst.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En wat te denken van de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Zwammerdam zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Ontdek op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Zwammerdam

Het mooie aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Zwammerdam. In de regio Zuid-Holland zijn meerdere jackpots van €325000 voorgekomen! Een miljoen kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met lagere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met hoofdprijzen van €15.500.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Zwammerdam?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Alphen aan den Rijn koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako of Texaco. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Snel staatsloten kopen in Zwammerdam? Check in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Sambeek.

loterijen-zwammerdam

postcodeloterij logo

Postcode loterij Zwammerdam

De bedragen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 van wel €900000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Zwammerdam

Met bijv. een heel lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotpak jij misschien wel gigantische jackpots. Denk aan €24000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Met je persoonlijke €2 lot speel jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? Wanneer je een los lot koopt speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Zwammerdam. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot kopen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten kan meestal ook online door middel van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen!