Loterij Aduard Prijzen winnen tot wel €45.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Nieuwsgierig naar de loterijen in Aduard? Meedoen met de loterij met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Aduard een lot kunt bemachtigen? Hieronder tref je een vergelijking met alle huidige geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken op zaken als jackpot, het goede doel, winkans, lotprijs. Je kunt de loten online bestellen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Primera, Bruna, Ako of een andere Texaco. Ontdek gemakkelijk de betrouwbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Populaire loterijen in Aduard?

In Aduard kun je meedoen met allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Dat kan zijn een grote verloting van de plaatselijke voetbalclub of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook meespelen met landelijke loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en krasloten. Welke verloting past bij jou? Hierbij doorzoek je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Zoals Marine Stewardship Council of Nederlands Fotomuseum. In de tabel hieronder ontdek jij een vergelijking van de meest populaire loterijen in Aduard met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en Raffld zijn erg bekend. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Aduard. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de plaatselijke sportvereniging en tevens lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals iPhone’s. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Jelsum.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 oktober 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Aduard komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Detecteer via loterijprijzen.nl lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Aduard

Het mooie aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Aduard. In deze provincie Groningen is al een jackpot van €175000 ingevorderd! Een miljoen kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met standaard winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met jackpots van €22.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Aduard?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De aanbieders in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Toch, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Zuidhorn kun jij loten kopen bij o.a. Primera, Bruna, Ako of Albert Heijn. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel jouw staatslot kopen in Aduard? Vind in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Schoonhoven.

loterijen-aduard

postcodeloterij logo

Postcode loterij Aduard

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in oktober 2020 tot maar liefst €1000000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Aduard

Via een half lot, heel lot, boulevard, straatjemaak jij aanspraak op serieuze hoofdprijzen van wel €18000000. Trekking 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 neem je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat lastig? Als je incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Aduard. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met je opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan een eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online met een opzegformulier of via email.

Meedoen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen ondersteunen!