Loterij Alem Win bedragen tot €10 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Lotto of het Miljoenenspel kan dit zomaar. Benieuwd naar de loterijen in Alem? Meedoen met het spel met met de hoogste prijs? Of benieuwd naar waar je in Alem een lot bestellen kunt? Op deze pagina achterhaal je een schema met alle populaire verlotingen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op jackpot, winkans, aantal trekkingen, lotprijs. Je kunt de loten online bestellen, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Bruna, Primera, Ako of een andere benzinestations. Bekijk à la minute de grote loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Alem?

In de omgeving van Alem bestaan er verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een loterij van de lokale sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en het Miljoenenspel. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij kijk je allereerst naar jouw winkans, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Fairfood International en vfonds. In het schema vind jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in Alem met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en krasloten zijn je vast niet onbekend. Echter, er zijn ook leuke lokale loterijen in Alem. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de plaatselijke voetbalvereniging maar ook lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als gratis winkelen. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Jutrijp.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 oktober 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars in en rondom Alem komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Alem

Uniek aan een loterij is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Alem. In de provincie Gelderland is al een jackpot van €475000 voorbij gekomen! De jackpot kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, bestel altijd meerdere loten (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of speel een klein gokspel met lagere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €7.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Alem?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Toch, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Maasdriel kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako of een andere Jumbo. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen je staatslot kopen in Alem? Zoek in de plattegrond hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Sexbierum.

loterijen-alem

postcodeloterij logo

Postcode loterij Alem

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Zo profiteer je van de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in oktober 2020 tot maar liefst €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Alem

Met bijv. een half lot, boulevard, straatje, 1/5 staatslotmaak je kans op enorme geldbedragen van zelfs €20000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot pak jij persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog complex? In het geval dat je af en toe eens een lot aanschaft ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Alem. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan een eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!