Loterij Apeldoorn Hoofdprijzen tot €15 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en bijv. de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Apeldoorn? Wil je de verloting met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Apeldoorn loten kunt kopen? Op onze website achterhaal je een tabel met alle huidige spellen. Vergelijkingen kun je maken middels winkans, het goede doel, aantal trekkingen, jackpot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of een andere Esso. Ontdek moeiteloos de meest gangbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Lopende loterijen in Apeldoorn?

In de omgeving van Apeldoorn bestaan er verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een verloting van de regionale voetbalclub of van lokale ondernemers. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en Raffld . Wat is een interessante verloting? Hierbij bekijk je alle winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Het Nederlandse Rode Kruis en NEMO museum. In de lijst hieronder vind je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Apeldoorn met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of krasloten zijn je vast niet onbekend. Desondanks, er zijn ook leuke lokale loterijen in Apeldoorn. Denk dan aan een actie van de regionale sportclub en tevens de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Vaak maak je kans op geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook auto’s. Maar je helpt ook: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Klijndijk.


Trekking juni 2020

Ook in juni 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 juni 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in juni 2020. Prijswinnaars uit Apeldoorn komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Ontdek op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Apeldoorn

Het mooie aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Apeldoorn. In de streek Gelderland zijn meerdere jackpots van €525000 voorbij gekomen! Een jackpot is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met standaard uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €13.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de volgende prijswinnaar in Apeldoorn?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen op deze website hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Desondanks, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Apeldoorn koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako of Jumbo. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen jouw staatslot kopen in Apeldoorn? Zoek in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Vind alles uit over loterij Sliedrecht.

loterijen-apeldoorn

postcodeloterij logo

Postcode loterij Apeldoorn

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en oudejaarsloterij, entreekaarten, cadeaubonnen. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer + 2 letters is je lot. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in juni 2020 van wel €600000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Apeldoorn

Met een boulevard, heel lot, 1/5 staatslot, straatjemaak jij aanspraak op enorme prijzen van maar liefst €12000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Voor slechts €2 per lot pak jij persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat lastig? In het geval dat je een los lot koopt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Apeldoorn. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Meespelen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen ondersteunen!