Loterij Sliedrecht Win bedragen tot €25 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Lotto en ook het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Sliedrecht? Zoek jij de loterij met de meest hoge jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Sliedrecht een lot kopen kan? Hieronder achterhaal je een schema met alle actuele loterijen. Vergelijken doe jij middels aantal trekkingen, lotprijs, het goede doel, jackpot. Je kunt de loten online bestellen, maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Bekijk moeiteloos de lokale en landelijke loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Sliedrecht?

Rondom Sliedrecht kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Dat kan zijn een speciale verloting van de plaatselijke muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelf kan je ook een gokje wagen bij Nederlandse loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of ook Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor kijk je allereerst naar de kans om te winnen, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn Desmond & Leah Legacy Foundation en Vereniging Hendrick de Keyser. In de tabel hieronder ontdek jij een beter beeld van de meest populaire loterijen in Sliedrecht met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Echter, je kunt ook deelnemen aan interessante lokale loterijen in Sliedrecht. Bijvoorbeeld een actie van de plaatselijke voetbalvereniging maar ook de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als iPhone’s. Een leuke extra: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in de Lutte.


Trekking januari 2020

Ook in januari 2020 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 januari 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in januari 2020. Prijswinnaars in en rondom Sliedrecht zijn er meer dan je denkt. Wil je ook zo rijk worden? Detecteer hieronder waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Sliedrecht

Uniek aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Sliedrecht. In deze provincie Zuid-Holland is al een jackpot van €625000 gesignaleerd! De straatprijs is voor iedereen weggelegd! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met standaard uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met geldprijzen van €12.000.000,00. Wellicht ben je de fortuinlijke prijswinnaar in Sliedrecht?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De kansspelen in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Maar, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de omgeving Sliedrecht kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna of gewoon de Jumbo. Je krijgt dan een papieren lot. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen je staatslot kopen in Sliedrecht? Doorzoek in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Vind alles uit over loterij Lutjewinkel.

loterijen-sliedrecht

postcodeloterij logo

Postcode loterij Sliedrecht

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Maak kans op de postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot januari 2020 tot maar liefst €200000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Sliedrecht

Via een 1/5 staatslot, boulevard, half lot, heel lotding je mee om gigantische jackpots van zelfs €12000000. Op de 10e van de maand kans en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot speel jij persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? In het geval dat je incidenteel een lot koopt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Sliedrecht. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan het eenmalig lot kopen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online aan de hand van het opzegformulier of via email.

Meedoen met de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!