Loterij Blokker Prijzen winnen tot wel €25 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij en ook Lucky Day kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Blokker? Alleen op zoek naar een gokje wagen met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Blokker loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl vind je een tabel met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken door middel van hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoofdprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of Shell. Check vandaag nog de erkende loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Blokker?

In Blokker zijn er een ruim aanbod kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke muziekvereniging of van de lokale middenstand. Uiteraard kun je ook deelnemen aan gangbare loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. Raffld . Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen doorzoek je jouw winkans, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Milieudefensie en Ruud van Nistelrooy Academy. In de bijgaande tabel tref je een vergelijking van veelbesproken loterijen in Blokker met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Toch, er zijn hier ook mooie lokale loterijen in Blokker. Denk aan een clubactie van de lokale sportclub plus de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als concertkaartjes. Een leuke extra: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Lippenhuizen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Blokker zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check op deze pagina waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Blokker

De grap van een verloting is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Blokker. Rondom Noord-Holland is al eens de jackpot van €125000 gesignaleerd! €1.000.000 of meer kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Echter, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met minder winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Beperk je dus niet tot de grote loterijen met hoofdprijzen van €3.000.000,00. Misschien wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in Blokker?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Alleen, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Hoorn koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako en benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel zo’n staatslot kopen in Blokker? Bekijk hieronder een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Tjalhuizum.

loterijen-blokker

postcodeloterij logo

Postcode loterij Blokker

De postcode loterij prijzen zijn onmetelijk. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van wel €1000000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Blokker

Met bijv. een straatje, boulevard, half lot, 1/5 staatslotwin jij mogelijk interessante droomprijzen. Denk aan €16000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Indien je eenmalig een lot hebt gekocht krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Blokker. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice hoewel het ook kan met je opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot inslaan. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen helpen!