Loterij Breda Loterijen met prijzen tot €30 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. de EuroJackpot is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Breda? Zoek jij de verloting met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Breda loten kunt kopen? Op onze website check je een vergelijking met alle lopende loterijen. Vergelijkingen kun je maken door middel van goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna en Albert Heijn. Bekijk razendsnel de lokale en landelijke loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Populaire loterijen in Breda?

In de regio Breda vinden we uiteenlopende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de actieve sportvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met betrouwbare grote loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook Raffld . Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor doorzoek je jouw winkans, hoogte van de prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Fries Museum of The Elders. In het schema check je een overzicht met betrouwbare loterijen in Breda met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij zijn je vast niet onbekend. Evengoed, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Breda. Bijvoorbeeld een evenement van de actieve voetbalvereniging of lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als weekendjes weg. Een leuke extra: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Molenend.


Trekking mei 2024

Ook in mei 2024 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 mei 2024 mee via een lot van staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in mei 2024. Prijswinnaars uit de buurt van Breda zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek op deze pagina de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Breda

Het fraaie van een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Breda. In de regio Noord-Brabant is al een jackpot van €350000 geclaimed! Een hoofdprijs is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Let op, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga voor een kleinere loterij met beperkte prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grote loterijen met hoofdprijzen van €12.000.000,00. Wellicht ben je de nieuwe prijswinnaar in Breda?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Breda kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna of gewoon de sigarenzaak. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Nu staatsloten kopen in Breda? Open in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Uitwellingerga.

loterijen-breda

postcodeloterij logo

Postcode loterij Breda

De bedragen van de postcode loterij zijn super. Maak kans op de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in mei 2024 oplopend tot €800000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Breda

Door aanschaf van straatje, half lot, 1/5 staatslot, heel lotdoe jij mee voor stevige jackpots van wel €18000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De grootste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat lastig? Als je af en toe eens een lot aanschaft zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Breda. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice hoewel het ook kan met de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd een eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online via het opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de leukste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen!