Loterij Doesburg Loterijen met prijzen tot €60 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Doesburg? Alleen op zoek naar het spel met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Doesburg een lot kopen kan? Hieronder ontdek je een overzicht met alle populaire geluksspelletjes. Vergelijken doe jij door middel van hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar het kan natuurlijk ook bij o.a. de Ako, Primera, Bruna of benzinepompen. Ontdek razendsnel de Nederlandse loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Doesburg?

In Doesburg bestaan er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan Nederlandse loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of de Bankgiroloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen analyseer je alle winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn Carbon War Room of SOS Kinderdorpen. In de lijst hieronder vind je een lijst met erkende loterijen in Doesburg met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of krasloten klinken bekend in de oren. Maar, je kunt hier ook een gokje wagen in een leuke lokale loterijen in Doesburg. Denk dan aan een clubactie van de actieve sportvereniging maar ook lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals fietsen. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Nieuwehorne.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Doesburg zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal via loterijprijzen.nl lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Doesburg

Het leuke aan de lotto is: iedereen kan winnen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Doesburg. In de provincie Gelderland zijn meerdere jackpots van €900000 ingevorderd! Een kanjer kan ook jij winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met lagere prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €3.500.000,00. Wie weet ben jij straks de grote prijswinnaar in Doesburg?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen op deze pagina hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van Doesburg koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako of gewoon de supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct zo’n staatslot kopen in Doesburg? Vind in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Wervershoof.

loterijen-doesburg

postcodeloterij logo

Postcode loterij Doesburg

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is meteen het lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in april 2020 tot wel €600000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Doesburg

Met een straatje, 1/5 staatslot, half lot, heel lotdoe jij mee voor fikse droomprijzen oplopend tot €21000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met je persoonlijke €2 lot selecteer je 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Zodra jij eenmalig een lot hebt gekocht heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Doesburg. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd het eenmalig lot bestellen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!