Loterij Drogeham Win bedragen tot €50 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij of Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Drogeham? Meedoen met het spel met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Drogeham een lot kopen kan? Op deze pagina bekijk je een vergelijking met alle actuele verlotingen. Vergelijken doe jij door middel van jackpot, aantal trekkingen, lotprijs, het goede doel. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Bruna, Ako, Primera of Esso. Check gemakkelijk de lokale en landelijke loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Drogeham?

In Drogeham kun je deelnemen aan een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Dat kan zijn een verloting van de regionale voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en ook het Miljoenenspel. Welke verloting past bij jou? Om dat te achterhalen check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Bijvoorbeeld Hivos en Vereniging De Hollandse Molen. In de tabel hieronder ontdek je een opsomming van loterijen in Drogeham met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en Lucky Day zijn erg bekend. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Drogeham. Bijvoorbeeld een clubactie van de regionale sportvereniging en tevens de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot plus fysieke prijzen als boodschappen. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Nijensleek.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Drogeham komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Drogeham

De grap van een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Drogeham. Rondom Friesland is al eens de jackpot van €725000 voorbij gekomen! Een enorm geldbedrag is ook voor jou weggelegd! Een loterij is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), overweeg een loterijpool, of ga gokken met beperkte winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met jackpots van €16.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de unieke prijswinnaar in Drogeham?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de omgeving Achtkarspelen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog zo’n staatslot kopen in Drogeham? Open in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Weteringbrug.

loterijen-drogeham

postcodeloterij logo

Postcode loterij Drogeham

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot april 2020 van wel €400000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Drogeham

Met een boulevard, straatje, half lot, heel lotding je mee om interessante prijzen van zelfs €7000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Drogeham. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk door middel van opzegformulier of via email.

Meedoen met de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen steunen!