Loterij Eemshaven Loterijen met prijzen tot €45 miljoen?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Eemshaven? Zoek jij het spel met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Eemshaven een lot kan bestellen? Hier check je een vergelijking met alle huidige loterijen. Het vergelijken middels het goede doel, jackpot, winkans, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Bekijk gelijk de meest populaire loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Eemshaven?

In en rondom Eemshaven kun je meedoen met een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een loterij van de lokale sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan erkende loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of krasloten. Wat is een interessante verloting? Hiervoor kijk je allereerst naar de kans om te winnen, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan Centraal Museum Utrecht en Paleis Het Loo. In het schema bekijk jij een analyse van erkende loterijen in Eemshaven met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en de EuroJackpot klinken bekend in de oren. Desondanks, je treft daar ook populaire lokale loterijen in Eemshaven. Denk dan aan een evenement van de regionale sportclub of zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als televisies. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Lees nu verder over loten kopen in Nuland.


Trekking mei 2022

Ook in mei 2022 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 mei 2022 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in mei 2022. Prijswinnaars in Eemshaven zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal op onze website waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Eemshaven

Het mooie aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Eemshaven. In de provincie Groningen is al eens de jackpot van €600000 voorgevallen! De hoofdprijs is voor iedereen weggelegd! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met lagere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met geldprijzen van €20.500.000,00. Wie weet val je in de prijzen als de nieuwe prijswinnaar in Eemshaven?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in de tabel hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Desondanks, loten kopen in een winkel blijft in trek. In en rondom Eemsmond kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera en supermarkt. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets bij je wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct jouw staatslot kopen in Eemshaven? Vind in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Winde.

loterijen-eemshaven

postcodeloterij logo

Postcode loterij Eemshaven

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Zo profiteer je van de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot mei 2022 van zeker €600000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Eemshaven

Met een 1/5 staatslot, boulevard, heel lot, half lotheb jij extra kans op forse hoofdprijzen van maar liefst €15000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 speel jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog moeilijk? In de situatie wanneer jij sporadisch een lot bestelt ding je niet automatisch mee in een volgende loterijtrekking in Eemshaven. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan meestal ook online door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!