Loterij Winde Win bedragen tot €25 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij een loterij als de Postcode loterij of Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Winde? Deelnemen aan de loterij met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Winde een lot kunt bemachtigen? Op deze website ontdek je een vergelijking met alle actuele verlotingen. Het vergelijken op basis van kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, prijs van een lot. Je kunt de loten online bestellen, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Vergelijk à la minute alle loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Winde?

Rondom Winde zijn er een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een grote verloting van de lokale sportclub of van lokale ondernemers. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met Nederlandse loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en de Bankgiroloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dat te achterhalen check je de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Dierenbescherming en Van Gogh Museum. In het schema check jij een vergelijking van erkende loterijen in Winde met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en Lucky Day klinken bekend in de oren. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een mooie lokale loterijen in Winde. Bijvoorbeeld een verloting van een de gemeentelijke sportclub plus lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als smartphones. Een leuke extra: door het kopen van een lot draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Heerle.


Trekking juni 2022

Ook in juni 2022 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 juni 2022 mee met de trekking van de staatsloterij. En wat te denken van de prijzen van de nationale postcode loterij in juni 2022. Prijswinnaars uit Winde komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Ontdek op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Winde

De grap van de lotto is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Winde. In de provincie Drenthe zijn al jackpots van €450000 voorgekomen! Een kanjer is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een straat, of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met prijzen van €9.000.000,00. Misschien ben jij straks de grote prijswinnaar in Winde?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Eenvoudig deelnemen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven in de tabel beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In en rondom Tynaarlo kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Primera, Ako of supermarkt. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Meteen zo’n staatslot kopen in Winde? Bekijk in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Pieterzijl.

loterijen-winde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Winde

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in juni 2022 van zeker €400000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Winde

Met bijv. een 1/5 staatslot, heel lot, half lot, boulevardwin jij mogelijk serieuze geldbedragen. Bijvoorbeeld €18000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 speel je eigen getallen voor prijzen vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; werkt dat lastig? Als je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in Winde. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan jouw eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen!