Loterij Pieterzijl Loterijen met prijzen tot €35 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en ook het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Pieterzijl? Deelnemen aan de loterij met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Pieterzijl loten kunt kopen? Hier bekijk je een tabel met alle lopende loterijen. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Je kunt de loten online bestellen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij een speciaalzaak als Primera, Bruna, Ako of een andere Jumbo. Vergelijk direct de Nederlandse loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Pieterzijl?

In de omgeving van Pieterzijl kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de gemeentelijke voetbalclub of van de lokale middenstand. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met erkende loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen analyseer je jouw winkans, de jackpot, en het aantal trekkingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Goois Natuurreservaat en Vereniging De Hollandse Molen. In de bijgaande tabel tref je een vergelijking van de meest populaire loterijen in Pieterzijl met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel zijn je vast niet onbekend. Echter, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Pieterzijl. Denk aan een actie van de gemeentelijke sportclub of de lokale middenstand. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals concertkaartjes. Een leuke extra: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Bavel.


Trekking september 2023

Ook in september 2023 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 september 2023 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in september 2023. Prijswinnaars in en rondom Pieterzijl zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Pieterzijl

Het fraaie van een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Pieterzijl. In de streek Groningen is al een jackpot van €700000 gesignaleerd! De jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga gokken met beperkte uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met hoofdprijzen van €8.000.000,00. Wellicht ben je de trotse prijswinnaar in Pieterzijl?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meespelen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De organisaties op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is erg handig. Ondanks dat, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving Zuidhorn kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Pieterzijl? Doorzoek in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Jistrum.

loterijen-pieterzijl

postcodeloterij logo

Postcode loterij Pieterzijl

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in september 2023 van zeker €1000000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Pieterzijl

Door aanschaf van half lot, straatje, heel lot, boulevardmaak jij aanspraak op stevige hoofdprijzen van zelfs €13000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Voor niet meer dan 2 euro kies jij eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat ingewikkeld? Als je gewoon een keer een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Pieterzijl. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot inslaan. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de spannendste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen helpen!