Loterij Gassel Prijzen winnen tot wel €70.000.000?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of de EuroJackpot is het mogelijk. Deelnemen aan een loterij in Gassel? Alleen op zoek naar het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Gassel een lot kan bestellen? Hieronder vind je een vergelijking met alle huidige spellen. Het vergelijken op basis van het goede doel, lotprijs, aantal trekkingen, jackpot. Je kunt de loten online bestellen, maar je kunt ook gewoon naar bijvoorbeeld de Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Vergelijk moeiteloos de Nederlandse loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Gassel?

In en rondom Gassel zijn er verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een loterij van de actieve sportclub of van de lokale middenstand. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Daarvoor bekijk je de winkans, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Hartstichting of The Climate Group. In het onderstaande overzicht tref jij een lijst met de meest populaire loterijen in Gassel met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Echter, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Gassel. Bijvoorbeeld een actie van de regionale voetbalvereniging maar ook lokale ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en naturaprijzen als smartphones. Een leuke extra: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Lees nu verder over loten kopen in Oudehorne.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Gassel zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Vind via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Gassel

Het fraaie van een kansspel is: het is voor iedereen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Gassel. In de regio Noord-Brabant zijn diverse jackpots van €425000 geclaimed! De jackpot kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met standaard uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met geldprijzen van €2.500.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in Gassel?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De lokatie waar wij loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig deelnemen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De loterijen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Toch, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Grave koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako of gewoon de pompstations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Nu staatsloten kopen in Gassel? Bekijk hieronder een regionaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Zutphen.

loterijen-gassel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Gassel

De postcode loterij prijzen zijn grenzeloos. Maak kans op de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, spaar vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 tot maar liefst €200000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Gassel

Via een boulevard, half lot, heel lot, straatjemaak je kans op serieuze hoofdprijzen oplopend tot €7000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 pak jij zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? In het geval dat je een los lot koopt ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Gassel. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of door het sturen van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Goed om te weten: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kiezen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement opzeggen kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen helpen!