Loterij Geesbrug Jackpots oplopend tot €80 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij en de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Geesbrug? Deelnemen aan het spel met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Geesbrug een lot bestellen kunt? Op Loterijprijzen.nl vind je een lijst met alle lopende verlotingen. Het vergelijken via hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna of sigarenzaak. Check gelijk de toonaangevende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Geesbrug?

Rondom Geesbrug zijn er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een verloting van de gemeentelijke sportclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en ook de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen check je de winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Kinderfonds MAMAS en World Food Programme. In het schema vind jij een opsomming van loterijen in Geesbrug met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Desondanks, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Geesbrug. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de gemeentelijke voetbalvereniging maar ook de lokale middenstand. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als een overnachting. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Oudesluis.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 september 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars in en rondom Geesbrug zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Geesbrug

Het mooie aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Geesbrug. Rondom Drenthe is al een jackpot van €850000 voorgevallen! De jackpot is voor iedereen weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), neem deel aan een loterijpool, of speel een klein gokspel met mindere uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen met geldprijzen van €9.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de fortuinlijke prijswinnaar in Geesbrug?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de regio Coevorden kan jij loten kopen bij bijv. Primera, Bruna, Ako of een andere Shell. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel je staatslot kopen in Geesbrug? Check in de maps hierna een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Zwiggelte.

loterijen-geesbrug

postcodeloterij logo

Postcode loterij Geesbrug

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot september 2020 oplopend tot €200000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Geesbrug

Met een boulevard, straatje, 1/5 staatslot, heel lotheb jij extra kans op aantrekkelijke hoofdprijzen van maar liefst €8000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro kies je zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat lastig? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Geesbrug. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden met een opzegformulier of via email.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen steunen!