Loterij Gellicum Loterijen met prijzen tot €20 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Gellicum? Zoek jij een geluksspel met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Gellicum loten kunt kopen? Hier ontdek je een schema met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijken kan gebaseerd op prijs van een lot, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij o.a. de Bruna, Primera, Ako of een andere pompstations. Ontdek onmiddellijk de meest gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Gellicum?

In de omgeving van Gellicum vinden we een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een verloting van de actieve sportclub of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. Raffld . Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je jouw winkans, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Landschapsbeheer Nederland of Women Inc.. In de tabel hieronder tref jij een vergelijking van de meest populaire loterijen in Gellicum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel zijn je vast niet onbekend. Maar, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Gellicum. Denk dan aan een verloting van een de gemeentelijke sportclub maar ook de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is erg groot. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals auto’s. Een fijn gevolg: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Overasselt.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Gellicum zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Gellicum

Uniek aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Gellicum. In de regio Gelderland zijn meerdere jackpots van €700000 opgeëist! De kanjer kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, bestel altijd meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of ga gokken met standaard prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met geldprijzen van €24.500.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Gellicum?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meedoen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de regio Geldermalsen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen zo’n staatslot kopen in Gellicum? Zoek in de onderstaande figuur een verkooppunt in de buurt. Vind alles uit over loterij Limburg.

loterijen-gellicum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Gellicum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn enorm. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot april 2020 tot maar liefst €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Gellicum

Met bijv. een half lot, 1/5 staatslot, heel lot, boulevardheb jij extra kans op behoorlijke geldbedragen oplopend tot €5000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en altijd aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Voor slechts €2 per lot kies je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat complex? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Gellicum. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan je eenmalig lot bestellen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Wil je meespelen met de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen helpen!