Loterij Houten Prijzen winnen tot wel €45 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij een loterij als de Staatsloterij of bijvoorbeeld Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Houten? Zoek jij de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Houten een lot kan bestellen? Hier bekijk je een tabel met alle huidige win spellen. Je kunt ze vergelijken door middel van kans om te winnen, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de plaatselijke Bruna, Primera, Ako of sigarenzaak. Bekijk vandaag nog de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Houten?

In en rondom Houten vinden we allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een loterij van de gemeentelijke sportvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Hierbij kijk je allereerst naar alle winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Dirk Kuyt Foundation of UNICEF. In het schema ontdek je een lijst met de meest populaire loterijen in Houten met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan populaire lokale loterijen in Houten. Denk aan een evenement van de lokale voetbalclub en lokale winkeliers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals smartphones. Een leuke extra: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Snakkerburen.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 september 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars in en rondom Houten zijn er meer dan je denkt. Wordt jij net zo rijk? Detecteer hierna waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Houten

De grap van een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Houten. In deze provincie Utrecht is al een jackpot van €475000 voorgevallen! Een enorm geldbedrag kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Echter, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of selecteer een klein kansspel met mindere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €12.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de volgende prijswinnaar in Houten?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Desondanks, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de omgeving Houten koopt men loten bij Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Nu staatsloten kopen in Houten? Open in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Breskens.

loterijen-houten

postcodeloterij logo

Postcode loterij Houten

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in september 2020 tot wel €400000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Houten

Dankzij een boulevard, half lot, heel lot, straatjewin jij misschien wel behoorlijke hoofdprijzen van zelfs €14000000. Op de 10e van de maand kans en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 kies je persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat complex? Als je een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Houten. Prefereer jij een loterij-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice hoewel het ook kan met de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan jouw eenmalig lot bestellen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meespelen met de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, grootste winkans en goede doelen!