Loterij Breskens Loterijen met prijzen tot €75 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en het Miljoenenspel kan dit zomaar. Meespelen met een loterij in Breskens? Zoek jij het spel met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Breskens een lot bestellen kunt? Op deze pagina check je een lijst met alle populaire geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, prijs van een lot, kans om te winnen. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de supermarkt. Vergelijk binnen een paar minuten de erkende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Breskens?

In de omgeving van Breskens bestaan er een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale sportclub of van lokale winkeliers. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Lotto. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn Het Nieuwe Instituut en Vogelbescherming Nederland. In de lijst hieronder check je een vergelijking van loterijen in Breskens met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Desondanks, er zijn ook interessante lokale loterijen in Breskens. Je moet hierbij denken aan een evenement van de actieve voetbalvereniging maar ook lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de winkans is erg groot. De prijzenpot bestaat uit geld, maar bijvoorbeeld ook concertkaartjes. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Maasbommel.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 oktober 2020 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars woonachtig in Breskens zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind op deze pagina lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Breskens

Het fraaie van een verloting is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Breskens. In de regio Zeeland zijn meerdere jackpots van €725000 voorbij gekomen! Zo’n enorme prijs kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Let op, het draait niet alleen om geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met hoofdprijzen van €4.000.000,00. Misschien wordt jij wel de grote prijswinnaar in Breskens?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Probleemloos meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De prijs wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in de tabel hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In en rondom Sluis koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna of een andere benzinestations. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct je staatslot kopen in Breskens? Vind in het plaatje hieronder een lokaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Ulrum.

loterijen-breskens

postcodeloterij logo

Postcode loterij Breskens

De bedragen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Win de grote postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot oktober 2020 tot wel €700000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Breskens

Met bijv. een 1/5 staatslot, boulevard, heel lot, half lotdoe jij mee voor behoorlijke geldbedragen van wel €21000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro neem je persoonlijke getallen voor de jackpot startend vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat complex? Zodra jij een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Breskens. Ga jij voor een loten-abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan jouw eenmalig lot bestellen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de spannendste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen steunen!