Loterij Koekange Jackpots oplopend tot €55.000.000?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld Raffld is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Koekange? Alleen op zoek naar een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Koekange een lot kopen kan? Hieronder ontdek je een overzicht met alle populaire win spellen. Vergelijkingen kun je maken door te kijken naar prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Je kunt de loten online bestellen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Primera, Bruna, Ako of een andere supermarkt. Check onmiddellijk de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Koekange?

Rondom Koekange bestaan er verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een verloting van de lokale sportvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij nationale loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. Lucky Day. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor analyseer je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Zoals Alzheimer Nederland of Women Inc.. In de lijst hieronder tref jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in Koekange met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Echter, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Koekange. Denk dan aan een evenement van de actieve sportvereniging plus lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals cadeaubonnen. Je voegt ook iets toe: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Terschuur.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Koekange zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Detecteer op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Koekange

Het fraaie van een gokspel is: iedereen kan winnen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Koekange. In deze provincie Drenthe zijn al jackpots van €700000 voorgevallen! De hoofdprijs is voor iedereen weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, het draait niet alleen om geluk: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met kleinere uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €17.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de trotse prijswinnaar in Koekange?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente De Wolden kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako of gewoon de benzinepompen. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je goed tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Koekange? Vind in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij De Waal.

loterijen-koekange

postcodeloterij logo

Postcode loterij Koekange

De jackpots van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2020 van zeker €800000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Koekange

Dankzij een half lot, 1/5 staatslot, boulevard, heel lotmaak jij aanspraak op serieuze prijzen van wel €7000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Loten kosten maar €2,00 pak je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; is dat moeizaam? Als je een enkele keer je geluk wil beproeven ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Koekange. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan het eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen helpen!