Loterij Kotten Win bedragen tot €15 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en ook het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Kotten? Deelnemen aan een geluksspel met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Kotten een lot kan bestellen? Op deze pagina ontdek je een vergelijking met alle huidige spellen. Je kunt ze vergelijken op basis van winkans, aantal trekkingen, het goede doel, lotprijs. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij bijvoorbeeld de Ako, Primera, Bruna of sigarenzaak. Ontdek gelijk de gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in Kotten?

Rondom Kotten bestaan er een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij betrouwbare grote loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of Raffld . Wat is een interessante verloting? Hierbij kijk je allereerst naar de kans om te winnen, hoogte van de prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Drents Museum of Stichting Lezen & Schrijven. In de bijgaande tabel vind jij een overzicht met betrouwbare loterijen in Kotten met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij zijn erg bekend. Evengoed, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Kotten. Bijvoorbeeld een evenement van de plaatselijke voetbalclub maar ook lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot maar bijvoorbeeld ook smartphones. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Heijen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Kotten zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Vind hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Kotten

Het mooie aan een verloting is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Kotten. In de regio Gelderland is al een jackpot van €50000 voorbij gekomen! Een straatprijs is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met lagere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €15.500.000,00. Wellicht ben je de unieke prijswinnaar in Kotten?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedingen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in het overzicht beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Winterswijk koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de Albert Heijn. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct jouw staatslot kopen in Kotten? Bekijk in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Puiflijk.

loterijen-kotten

postcodeloterij logo

Postcode loterij Kotten

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en ijsprijs, cadeaubonnen, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer + 2 letters is je lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van wel €500000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Kotten

Dankzij een heel lot, half lot, boulevard, straatjeheb jij extra kans op stevige prijzen. Bijvoorbeeld €20000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 pak jij zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat lastig? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Kotten. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd een eenmalig lot kopen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!