Loterij Mastenbroek Prijzen winnen tot wel €15 miljoen?

Wie wil dat nu niet? Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij en Raffld kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Mastenbroek? Zoek jij de verloting met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Mastenbroek een lot bestellen kunt? Hier vind je een vergelijking met alle huidige spellen. Vergelijkingen kun je maken via hoofdprijs, kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund. Het snelste kun je online loten kopen, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Bruna, Ako, Primera of gewoon de tabakswinkel. Ontdek gelijk de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Mastenbroek?

Rondom Mastenbroek bestaan er een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor doorzoek je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Fonds Verstandelijke Gehandicapten of Postcode Lottery Green Challenge. In het schema achterhaal je een analyse van veelbesproken loterijen in Mastenbroek met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of Raffld klinken bekend in de oren. Evengoed, er zijn ook populaire lokale loterijen in Mastenbroek. Denk dan aan een verloting van een de regionale sportvereniging plus zelfstandige ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als fietsen. Je voegt ook iets toe: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Waverveen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Overweeg ook eens de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Mastenbroek zijn er wel degelijk! Wil jij een gokje wagen? Achterhaal via loterijprijzen.nl lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Mastenbroek

Het leuke aan een verloting is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Mastenbroek. In de regio Overijssel zijn diverse jackpots van €100000 gevallen! Zo’n enorme prijs is voor iedereen weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, je kunt het geluk een handje helpen: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met kleinere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met hoofdprijzen van €14.500.000,00. Wellicht ben jij straks de volgende prijswinnaar in Mastenbroek?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in de tabel zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de regio Kampen kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna en pompstations. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen een staatslot kopen in Mastenbroek? Bekijk in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Vind alles uit over loterij Feerwerd.

loterijen-mastenbroek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Mastenbroek

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn immens. Win de grote oudejaars jackpot, miljoenenjacht, postcodekanjer en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot april 2020 oplopend tot €700000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Mastenbroek

Met een half lot, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotheb jij extra kans op fikse droomprijzen van maar liefst €13000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Loten kosten maar €2,00 pak jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs startend vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Wanneer je incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Mastenbroek. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via jouw opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kopen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Deelnemen aan de beste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen helpen!