Loterij Meppel Loterijen met prijzen tot €15.000.000?

Fantaseer jij er wel eens over? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Lotto en ook Raffld is het voor iedereen weggelegd. Deelnemen aan een loterij in Meppel? Meedoen met een geluksspel met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Meppel loten kunt kopen? Hier achterhaal je een lijst met alle lopende win spellen. Vergelijkingen kun je maken door middel van aantal trekkingen, jackpot, winkans, lotprijs. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij o.a. de Bruna, Ako, Primera of gewoon de pompstations. Check simpel & snel de lokale en landelijke loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Meppel?

In de regio Meppel zijn er een ruim aanbod kansspelen. Ook op lokaal niveau. Dat kan zijn een grote verloting van de plaatselijke sportvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met Nederlandse loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dat te achterhalen kijk je allereerst naar jouw winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Maag Lever Darm Stichting en Vereniging Rembrandt. In het schema vind je een lijst met veelbesproken loterijen in Meppel met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Maar, we zien ook interessante lokale loterijen in Meppel. Dit kan zijn een verloting georganiseerd door de actieve voetbalvereniging maar ook lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als vakanties. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Wessem.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Meppel zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Check hierna waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Meppel

Het leuke aan een verloting is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Meppel. In deze provincie Drenthe zijn al jackpots van €375000 voorbij gekomen! Een miljoen kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met beperkte prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met jackpots van €16.000.000,00. Wellicht ben jij straks de rijke prijswinnaar in Meppel?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De loterijen in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Meppel koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna of gewoon de supermarkt. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Meppel? Check hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Gaanderen.

loterijen-meppel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Meppel

De postcode loterij prijzen zijn super. Zo profiteer je van de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot april 2020 van wel €100000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Meppel

Via een boulevard, 1/5 staatslot, straatje, half lotpak jij misschien wel gigantische jackpots. Bijvoorbeeld €14000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, gratis loten, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 kies jij zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat complex? In het geval dat je af en toe eens een lot aanschaft zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Meppel. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice hoewel het ook kan met een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan het eenmalig lot kiezen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen steunen!