Loterij Wessem Prijzen winnen tot wel €15 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en de EuroJackpot kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Wessem? Deelnemen aan de verloting met de meest hoge jackpot? Of benieuwd naar waar je in Wessem een lot kunt bemachtigen? Hier achterhaal je een lijst met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijken doe jij via kans om te winnen, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar het kan natuurlijk ook bij o.a. de Bruna, Primera, Ako of een andere benzinepompen. Bekijk onmiddellijk de betrouwbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Wessem?

In Wessem vinden we een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een grote verloting van de regionale sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan de grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of het Miljoenenspel. Wat is een interessante verloting? Hierbij doorzoek je de winkans, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn dance4life of Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). In het schema tref jij een overzicht met loterijen in Wessem met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of krasloten kennen we natuurlijk allemaal. Echter, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Wessem. Bijvoorbeeld een actie van de actieve voetbalvereniging en de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Men maakt kans op een jackpot plus fysieke prijzen als iPad’s. Mooie bijkomstigheid: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Haaren.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 september 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars uit Wessem zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek hierna verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Wessem

Het leuke aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Wessem. Rondom Limburg is al eens de jackpot van €675000 voorbij gekomen! Een jackpot kan iedereen winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Sta je dus niet blind op de populaire loterijen met jackpots van €6.500.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Wessem?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Laagdrempelig deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De organisaties in het overzicht zijn goedgekeurd door de regering. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Ondanks dat, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de gemeente Maasgouw kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera of een andere Jumbo. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Snel staatsloten kopen in Wessem? Zoek in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Oud-Alblas.

loterijen-wessem

postcodeloterij logo

Postcode loterij Wessem

De bedragen van de postcode loterij zijn super. Win de grote oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer + 2 letters is je lot. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in september 2020 oplopend tot €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Wessem

Met een straatje, 1/5 staatslot, boulevard, heel lotdoe jij mee voor stevige hoofdprijzen van wel €21000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, gratis loten of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Voor niet meer dan 2 euro pak je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat lastig? Zodra jij een los lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Wessem. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen steunen!