Loterij Haaren Win bedragen tot €85 miljoen euro?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Haaren? Meedoen met het spel met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Haaren een lot bestellen kunt? Op onze website ontdek je een vergelijking met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijken doe jij op basis van lotprijs, aantal trekkingen, winkans, jackpot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakszaak. Check binnen een paar minuten de toonaangevende loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Haaren?

Rondom Haaren kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een verloting van de plaatselijke muziekvereniging of van lokale winkeliers. Uiteraard kun je ook deelnemen aan betrouwbare grote loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. Lucky Day. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dat te achterhalen check je de kans om te winnen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Frans Hals Museum en Prins Claus Fonds. In de lijst hieronder achterhaal jij een analyse van betrouwbare loterijen in Haaren met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of krasloten kent bijna iedereen wel. Echter, je treft daar ook leuke lokale loterijen in Haaren. Bijvoorbeeld een clubactie van de lokale muziekvereniging en tevens de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals telefoons. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Renkum.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 oktober 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Overweeg ook eens de geldprijzen van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Haaren zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Vind op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Haaren

Het leuke aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Haaren. Rondom Noord-Brabant is al eens de jackpot van €450000 gesignaleerd! De hoofdprijs kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met beperkte uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €18.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de trotse prijswinnaar in Haaren?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de buurt van Haaren kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Primera, Ako of Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen een staatslot kopen in Haaren? Zoek in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Anjum.

loterijen-haaren

postcodeloterij logo

Postcode loterij Haaren

De postcode loterij prijzen zijn immens. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot oktober 2020 van zeker €500000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Haaren

Door aanschaf van straatje, heel lot, 1/5 staatslot, boulevardding je mee om fikse prijzen van wel €21000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, gratis loten plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro neem jij zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? In de situatie wanneer jij eenmalig een lot hebt gekocht krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Haaren. Kies je voor een abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of met behulp van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Ga dan het eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account aan de hand van het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen helpen!